perjantai 22. helmikuuta 2013

Päivänvalossa moni asia näyttää erilaiselta


Kuten sanottu, päivänvalossa monet asiat näyttävät erilaiselta. Harvoin käymme rantalomakohteissa pyörimässä keskustassa kuumimpaan aikaan päivästä ja ihmettelemässä polttavia betonikatuja ja hiljaista, verkkaista arkea, jota paikalliset päivisin viettävät. Yhtenä (hyvin kuumana) päivänä Hua Hinissä mekin kuitenkin löysimme itsemme kuljeksimasta samoja katuja pitkin, joilla iltaisin hortoilimme ruokapaikkaa etsien ja tuliaismestoja bongaillen. Päivällä kadut näyttävät kovin tyhjiltä ja ihan erilaisilta, emme meinanneet löytää samoja paikkoja kuin iltaisin. Kaikkialla oli jopa pelottavan tyhjää, että hetken jo luulin ydintuhon pyyhkäisseen kaupungin yli. Mutta se taisikin olla vain helleaalto...

Päivänvalossa kiinnitti moneen sellaiseen seikkaan enemmän huomiota, joiden ohi olisi illalla kävellyt väentungoksessa aivan huomaamattaan. Muutamia fiiliskuvia siis taas kaduista, jotka heh, ovat jostain syystä edelleen mun lemppari kuvauskohde. :)

Joku varmaan siellä miettii, että eikö ne Thaimaan kuvat lopu koskaan. Voin luvata, että loppuu, mutta ei vielä hetkeen! Aion jatkaa nojatuolimatkoja vielä tovin. Koittakaa kestää. ;)

Mukavaa viikonloppua kaikille! Alan hiljalleen minäkin toipua kipeilystäni. :)

Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)