sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Tulppaanien ympärilläTulppaanien ympärillä tapahtuu. Niiden ympärillä hyöritään ja pyöritään, laitetaan ruokaa, katsotaan telkkaria, kaivellaan jääkaappia ja ruokitaan nälkäisiä kissoja. Niiden ympärillä nauretaan, juodaan kahvia ja luetaan lehteä. Niiden ympärillä ihastellaan auringonpaistetta ja kirkasta ilmaa.

Niin, sellaista on asua pienessä kaksiossa, jossa kaikki toiminta keskittyy yhteen pisteeseen, keittiöön, joka on samalla olohuone, välillä työhuone ja meikkauspiste ja milloin mitäkin. Vaikka kompaktissa asunnossa on helppoa asua, kieltämättä tajusin tänään, miten pieni asuntomme tosiaankin on, onneksi suunnitelmamme on tänä vuonna vaihtaa asuntoa isompaan. Mutta jos hyviä puolia katsoo, on hyvä, että tulppaaneista pääsee nauttimaan jokaisesta kulmasta, olipa missä kulmassa huushollia tahansa! Olen suorastaan ihastunut näihin kukkasiin, jotka piristävät kotia hurjasti. Tulppaanivillitys siis valtasi minutkin aivan täysin. Taitaa  olla hiukan kevättä rinnassa?Sunnuntai on ollut kauniin aurinkoinen. Oli ihanaa syödä taas rauhassa aamiaista, höpötellä vieraana olleen siskoni kanssa ja lukea lehteä rauhassa aamukahvin lomassa. Aika kliseistä, mutta ihan mahtavaa. :)  Aamun jälkeen ei edes tehty mitään ihmeellistä, käytiin syömässä ja höpöteltiin vähän lisää. Tästä saa taas tsemppiä kiireiseen viikkoon!

Mira

8 kommenttia:

 1. Jos haluat, ja uskallat kokeilla tätä vinkkiä :D niin pääset nauttimaan tulppaaneista pidempään näin..... Katoin joskus Amerikan Fab Fiveä ja siin oli kerran sellane vinkki et lorauttaa tilkkasen kirkasta viinaa (?!) maljakkoon ni kukat pysyy pidempään freesinä :D tiedä sitten toimiiko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Aikamoinen niksi, melkein täytyisi kokeilla.:D

   Poista
 2. Ei muutakun Alkoon matkamme käy :D - Katja

  VastaaPoista
 3. Hei sulle ois haaste mun blogissa! -> http://asyoungasufeel.blogspot.fi/2013/02/challenge.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, olen otettu haasteesta. Kiitos! Tosin juuri tuon haasteen ehdinkin jo tehdä :/ http://kaapatuthetket.blogspot.fi/2013/02/lets-talk-about-me.html

   Poista
 4. Kuulostaa ihanalta sunnuntailta, vaikka olisikin kliseistä niin noita hetkiä on turhan harvoin! Sun kuvat on ihanan tunnelmallisia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Emma! Kiva kun kävit blogissani ja jätit pienen ja ihanan kommentin ilokseni. :) Kliseitä tai ei, välillä täytyy iloita juuri näistä hetkistä. :)

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)