sunnuntai 10. helmikuuta 2013

More storage, please!


Kaipaan meille säilytystilaa. En hassuja pieniä -iik-niin-ihania-ja-joka-kerta-pakko-ostaa-lisää-koreja tai -laatikoita, vaan ihan oikeasti tilaa, johon laittaa ne ihanat korit, joihin pakonomaisesti yritän ahtaa ilmeisesti koko elämäni. Välillä oikein ihmettelen, mikä meitä naisia riivaa, kun jokainen nurkka on täytettävä koreilla, laatikoilla, rasioilla... Kunnes taas löydän itseni ostamasta uutta koria. ;)

Ei mulla muuta. :)

Mira

4 kommenttia:

 1. Joo. :D Meilläkin yllätin pojat juttelemasta yks päivä olohuoneesta. Erpan kaveri avautu sohvalla "Naisten kanssa saa aina ettiä jotain. Yksi päivä etin kynsisaksia, enkä löytäny niitä en sitten millään, sitten tyttöystävän mukaan niillä on paikka: purnukassa, jonka sisällä varmaankin on purnukka, jossa sitten on ne sakset. Miksi niille pitää olla purnukka, miksei ne voi vain olla kylpykaapissa" :D Mua huvitti, kun toisaalta onhan toi ihan totta, naisilla on aina kaikki rasioita jne. Ihanaa viikkoa sinnekkin<3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan käsittämätöntä! Mutta inhoan sotkuisia tasoja, pöytiä ja hyllyjä. Kaikki on kivasti piilossa kaapeissa, laatikoissa, purnukoissa, koreissa... (Ja niiden siisteystaso ei todellakaan ole mikään mainitsemisen arvoinen...) Oikein miellyttävää viikkoa sinullekin. <3

   Poista
 2. Mä nii'in tajuun sua! Mulla on noit samoja valkoisia Ikean-laatikoita, mustina myös. Ja koreja sun muita laatikoita ympäri ämpäri. Mut oon oikeesti epätoivoinen :D meilläkin on kyllä surkeat säilytystilat. Ehkä tarvii mennä ostaa LISÄÄ LAATIKOITA. Ratkaisu kaikkeen. Tai ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että en ole yksin tässä asiassa! Todellakin, lisää vaan laatikoita. ;D

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)