tiistai 19. helmikuuta 2013

Kun aurinko laski, se ei enää noussutkaan
Onko muilla semmoinen fiilis, ettei ole nähnyt aurinkoa muutamaan kuukauteen? Että jo vähän kaipaisi valoa ja lämmittäviä säteitä ihollaan? Päivät kun viettää toimistolla nököttäen, ei näe edes sitä päivän kirkkautta. Jos sitä onkaan. Aina vain synkkää ja pimeää, sumuista ja (lumi)sateista. Olisi kivaa, jos näkisi kerrankin auringon nousevan tai vastavuoroisesti laskevan, mutta tällä hetkellä vaihtoehdot ovat joko kirkas mutta harmaa keli tai pimeä ja harmaa keli. Valitseppa nyt sitten siitä lemppari.

Kuvituksena tässä masentuneen sävytteisessä postauksessa toimivat reissussa otetut "pakolliset auringonlaskukuvat", kun Thaimaan aurinko laski vuorien taakse ja taivas leiskui oranssina. Huokaus. Vaikken nyt ihan samanlaista auringonlämpöä tänne kaipaa, semmoinen pieni ja hento talviaurinko voisi pilkahtaa jossakin välissä. Eiks nii? KYLLÄ.

Saataisiinko viikonlopuksi auringonpaistetta Tampereellekin, kiitos? :)

Mira

7 kommenttia:

 1. Kyllä, aurinko ja kesä tänne hetikiitos! D-vitamiinin runsas nauttiminen kapseleista ei oikein tuo samaa fiilistä kuin auringonsäteet iholla... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Vedän D-vitamiinia kuin viimeistä päivää ihan yli suositusrajojen, mutta kyllä se pieni pilkahdus aurinkoa tekisi terää...

   Poista
 2. Itse asiassa eilen koin sellaisen harvinaisen hetken, että polkiessani töistä kotiin neljältä, sain nauttia auringonpaisteesta! Johan sitä onkin jo odotettu, kyllä se kesä sieltä lähenee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, meillä on toivoa! Ei siis vaivuta pimeyteen, kyllä se sieltä tulee. :)

   Poista
 3. Kauniita kuvia! Huomasin, etten ollut lisännyt sua blogilistalleni, nyt sekin asia on korjattu. Mukavaa päivää sinne, auringolla tai ilman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että lisäilit minua listoillesi! Ja tosiaankin se aurinko viimein löytyi! Mahtavaa. :)

   Poista
 4. Tänään paisto aurinko! Kai huomasit ja sait nauttia siitä? <3

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)