keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Chiliä, vuoria ja häkkilintu
Häkkilintuna oleminen kuvasi kyllä viime viikon kipeänä olemisen fiiliksiä, onneksi sairastelusta päästiin nopeasti yli. :) Kuvissa esiintyvä häkkilintu kuitenkin elelee lämpimämmissä olosuhteissa, jossakin Thaimaan ja Burman rajamailla pysähdyspaikalla, johon pysähdyimme syömään matkallamme vesiputouksille. Kuten kuvat kertovat, on Thaimaassa paljon muutakin kuin pelkkiä palmupuita. Vuoristoja ympäröivät kauniit havupuut, lehtipuut ja palmut rintarinnan. Vuoristomaisemat ovat aina olleet mielestäni kauniita, heti sen meren jälkeen.  Niissä on ihana lepuuttaa silmiään ja rauhoittua.

Viikko onkin jo kohta voiton puolella. Töissä on hassun hiljaista, kun suurin osa viettää lomiaan. Itse varailin lomani vasta Pääsiäisen yhteyteen, silloin saankin aika pitkän hiihtoloman kertaiskulla! Sitä malttaa odottaa. :)

Mukavaa viikkoa!

Mira

7 kommenttia:

 1. Mukavaa katsoa näitä sinun matkakuvia. :)
  Itsellä kun ei ole varaa matkustaa, niin näin ainakin vähän näkee ulkomaan maisemia. :)

  Kuvasi ovat myös selkeitä ja hyvin otettuja joten niistä iso plussa.

  Mukavaa helmikuun loppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä se osaat aina Minttu kommentoida niin kivasti. Tulin oikein hyvälle tuulelle kommentistasi. :) Mukavaa, että nautit kuvistani, harjoittelen vasta valokuvausta, joten lomamatkoilla kuvaaminen on loistavaa harjoitusta. Hyvä jos koet kuvien olevan hyvin otettuja, kehitystäkin siis tapahtuu! On kiva jakaa kokemuksia ja näkemäänsä kuvina muillekin. Täälläkin aina välillä pidetään säästötalkoita, että pääsee seuraavalle matkalle ja aina välillä lomat jääkin välistä jos tekee tiukkaa. Mutta nojatuolimatkoja on luvassa vielä, reissulta tallentui niin paljon kuvia, että niitä riittää vielä piiiitkään jaettavaksi. :)

   Poista
  2. Minä tulin taas hyvälle tuulelle tästä sinun kommentista minun kommenttiin. :)

   Poista
 2. Voi mitä kuvia - matkakuume senkun kasvaa ja lomaa on vasta kesällä.
  Aurinkoa päivääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady of the Mess! Matkakuume on ainut kuume josta voi nauttia.:) Aurinkoa sinnekin! Täällä se paistaakin ihanasti.

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)