keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Lakanoissa mönkimistä
Niin, minä möngin lakanoissa. Kahden ihastuttavan kissaneidin kanssa, joista toinen tiedostaa minun olevan kipeä ja pysyttelee visusti kaukana flegmaattisesta olemuksestani. Käy vain välillä isoilla silmillään ihmettelemässä ja pienellä nenällään viiksikarvat väpättäen nuuhkimassa minua varovaisesti. Toinen taas yrittää herätellä emäntäänsä puskemalla ja asettumalla naaman päälle, tökkimällä kylmällä nenällään ja kehräämällä korostetun kovaäänisesti.

Sairastelu on kurjaa, mutta onneksi on seuraa noista pienokaisista, vaikka hyväkseenhän ne tilannetta käyttävät, kun pääsevät sänkyyn rötväämään luvan kanssa. Kuvat nappasin pienessä energiapuuskassa, mutta nyt täytyy jo suunnata takaisin sänkyyn... Jos mahdun vielä joukkoon mukaan...

Mira

Ps. Sitä aurinkoa kaipasin - ja siellä se möllöttää, ulkona, ihan täydeltä terältä ja siniseltä taivaalta. Jihuu!

8 kommenttia:

 1. Paranemisia!
  Huono tuuri kun aurinkoa tilasit ja nyt et siitä kuitenkaan pääse nauttimaan.
  Onneksi sinulla on nuo tassuterapia kaverit seuraa pitämässä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu! Noh, pääsin sentään ikkunan läpi aurinkoa ihastelemaan. Se kyllä pelasti muuten ikävän päivän. Tassuterapia on parasta terapiaa, jos minulta kysytään :)

   Poista
 2. Voi eikä ny se virus on tavottanu sinutkin :( koita parantua pian! Voi ihan Tiuhti ja Viuhti <3 kumpi se ny onkin ku kuvassa komeilee ;) kisutkin pääsi nauttimaan auringonvalosta. Mörkö kans oikee asettelee ittensä sängylle kohtaan mihin auringonsäteet iskee ja naattii ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kuinka ollakaan sain taas osakseni tämän... Noh, alkaa kohta olla jo alkuvuonna sairasteltu koko vuoden sairaudet, eli loppuvuosi olkoon siis terve. ;)

   Tässä on oikeastaan kummatkin kuvissa. Ensimmäisessä ja toisessa kuvassa itseään lipoo Viuhti ja kolmannessa kuvassa hygieniaansa huoltaa Tiuhti. :) Kissat osaa kyllä ottaa kaiken irti aurinkoisista päivistä!

   Poista
 3. Ihana kisu, näyttää et se oikee nauttis! :) Paranemisia sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nehän nauttivat kyllä. :) Kiitos, pikkuhiljaa taas elämä voittaa!

   Poista
 4. Oi sinäkin? Kaikki ovat kipeinä, minäkin! Take care ja nukutaan paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, sinäkin olet siis vuoteenomana. Koitetaan molemmat parannella. Uni on yleensä paras lääke. :)

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)