lauantai 26. tammikuuta 2013

Hi, I have a statement...Oh yes and I love it! Ei ole lainkaan tapaistani kirjoitella tänne tämmöistä, mutta pakkohan nyt oli jotain näin nättiä kuuluttaa koko maailmalle. Pitkään olen ihaillut useiden ystävieni ihania statementteja, mutta en ole saanut hankituksi itselleni ainuttakaan. Viimeaikoina korujen käyttö on osaltani muutenkin vähentynyt ja kaulassani killuu lähes joka päivä Snön luottokoruni, ellen ole piiloutunut muhkean huivin alle. Nyt oli siis jo aika tehdä pieni muutos ikävään tilanteeseen.
Tykkään hurjasti reissusta raahatusta (literally!) statement-korusta. (Tulihan sen nyt selväksi?) Arvokashan tämä kapistus ei ole, mutta eipä sen tarvitsekaan. Antaa kivan yksityiskohdan kuitenkin asuun kuin asuun.  Harvemmin ostan mitään, missä on kultaa, koska lähes kaikki koruni ovat hopeaa. Mutta tällä kertaa tein poikkeuksen ja pakko olla tyytyväinen hankintaan. :)  

Viikonlopun aloitin siivousurakalla, nyt on vaatekaappi saanut semmoista huutia, että luulisi hetken pysyvän taas kuosissa. Seuraavana hyökkään korulaatikon kimppuun, sekin on pääsyt repsahtamaan pahasti... 

Viikonloppuja!

Mira

6 kommenttia:

 1. IHANA! Toi on niin upea ja sopii sulle tosi hyvin :) et hehkuta suotta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milluri. :) Tämä oli rakkautta ensisilmäyksellä, kun sen eräässä pienessä kojussa näin ainoana kappaleena myynnissä. :)

   Poista
 2. Tosi kiva! Tuollaisen raitapaidan kanssa sopii statement koru tosi hyvin. Pitää varmaan testata itsekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cara! Kannattaa testailla, itse olen kovin mieltynyt myös raitapaitoihin tällä hetkellä, ohoi sailor. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitokset Krista. Vielä kerta kiellon päälle: minäkin tykkään siitä kovin. ;)

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)