tiistai 29. tammikuuta 2013

Vene joka vuorovettä odottaaOlen tainnut aiemminkin hehkuttaa ihastustani mereen. Pidän kaikesta mereen liittyvästä: veneistä, rannoista, vedestä, hiekasta, laitureista... Mistä vaan! Kotonakin lähes kaikki tauluni liittyvät jollakin tapaa mereen. Jotain kaukokaipuuta siis lähelle merta on. Hassuinta on, että en ole koskaan esimerkiksi ollut purjeveneessä tai vastaavassa, pitäisi varmaan kokea semmoinenkin. :) Thaimaassakin fiilistelimme siis lähellä rantaa ja satamia muutamaan otteeseen.  Näissä kuvissa näkyy muuten tuo laituri-ravintola, jossa käväisimme syömässäkin iltana eräänä. Mielestäni nuo vuorovettä odottavat paatit ja kalliolle unohtuneet katiskat ovat kovin sympaattisia.  

Mira

6 kommenttia:

 1. Kauniita ja tunnelmallisia kuvia, tykkään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Krista. :) Meressä on aina jotain kovin tunnelmallista.

   Poista
 2. Kauniita kuvia :) Itselläni on samantyyppinen suhde vuoriin, rakastan niin vuorimaisemia ja sen takia tuleekin hakeuduttua usein kesäisin alpeille tai muuten vuorten läheisyyteen. On se luonto vain kaunista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa. :) Aivan, katselinkin kauniita kuviasi vuoristosta! Vuoretkin ovat kieltämättä kauniita ja maisema hypnoottinen. Alpeille olisi hienoa päästä lautailemaan jokin kaunis kevät.

   Poista
 3. Kauniita kuvia sinulla täällä blogissa. Tulin heti vastavierailulle ja ihanaa että tulin. Saan ideoita kuvistasi. Meillä molemmilla näyttää olevan tuo kuvaaminen lähellä sydäntä. Ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista kivoista sanoistasi. :) Oikein ihanaa kuulla, että inspiroidut kuvistani!

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)