keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Guess who's here?
Hän on täällä, urhoollinen uusi ystäväni, rakas suloinen rannekelloni. Ennen joulua jo kuolasin tätä uutta tuttavuuttani Ideaparkin koruliikkeessä, mutta tuolloin en vielä kelloa raaskinut ostaa piheydessäni. Joulun jälkeen tammikuun alennuksella sitten tein paluun samaisen tiskin ääreen ja lopulta kotiutin uuden Guessin kelloni, joka on ollut ahkerassa käytössä siitä lähtien! 
Tämä hopeinen rannekello valikoitui suuresta valikoimasta lähinnä sopivan kokonsa vuoksi. Koska ranteeni on kovin ohut, oli vaikeaa löytää rannekelloa, jonka kellotaulu on juuri sopiva ranteeseeni. Monissa rannekelloissa kellotaulu näytti omassa ranteessani ylisuurelta, kunnes tämä löytyi. Ihan himppusen isommankin kellotaulun olisin ottanut, mutta tämä vei lopulta voiton. 

 Alennusmyynneistä en muutoin tehnyt ihmeempiä löytöjä, mutta tämä kyllä oli nyt tarpeellisin ja miellyttävin löytö pitkään aikaan. :)

Mira8 kommenttia:

 1. Oi, onpa ihana! Ei yhtään sellainen "guessimäisen tökerö", niillä kun on välillä aika kamaliakin juttuja valikoimissa. Ostin juuri pikkusiskollenikin Guessin kellon, vaikka ensin vannoin että sitä merkkiä ei sitten todellakaan :) Ja lopulta löytyikin itse asiassa tosi hyvä ja kaunis, siro kello joka on ihan siskoni tyylinen.

  Mulla on ranteessa edelleenkin tämä DKNY:n rakkauskello, jonka sain silloin kun ekana vuonna Tampereella asuttiin. Parempaa ei ole löytynyt, vaikka jatkuvasti vilkuilenkin kelloliikkeiden suuntaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa yllätyin päätöksestäni, koska aiemmin en ole haluamalla halunnut juuri Guessin kelloa. Mielessäni oli lähinnä Espritin kello, joita olen jo pidempään ihaillut. Mutta lopulta ranteeseen sopi kuitenkin parhaiten tämä, joten mikäs siinä! Pidän siitä, että kellossa ei ole liikaa blingblingiä, joten sopii paremmin tyyliini (ja on ehkä neutraalimpi myös tulevaisuudessa). DKNY:n kellot ovat kyllä kauniita. :) Kello kannattaakin valita ajatuksella, koska parhaimmillaan se palvelee useita vuosia, kuten sinullakin!

   Poista
 2. Tykkään - ja just siksi, ettei siinä ole tuota blingblingiä liikaa. En olisi heti arvannut Guessin kelloksi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään, yksinkertaisuus on välillä se kaunein vaihtoehto! Hämmennyin kieltämättä, kun löysin itseni juuri sen vitriinin edestä, jonka jo melkein olin ajatuksissani hylännyt. Mutta olipa hyvä, että tuli silti katsottua ja positiiviesti yllätyttyä.

   Poista
 3. Kaunis kello! :) Ihanan simppeli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosiaankin tuo yksinkertaisuus miellyttää. (Samaistunko?)

   Poista
 4. Yksinkertainen ja kaunis. Less is more.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempi kun kommentoit :)